در پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری هفته پژوهش؛

پژوهشکدۀ اخلاق و معنویت با سه اثر جدید

پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی (ایسکا): پژوهشکده اخلاق و معنویت با سه اثر پژوهشی جدید و نُه عنوان اثر آماده نشر، در پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری هفته پژوهش شرکت کرده است.

به گزارش خبرنگار ایسکا: امسال نیز همچون سال های گذشته، پژوهشکده اخلاق و معنویت در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری هفته پژوهش که از 23 تا 28 آذرماه 1398 در مرکز همایش های غدیرِ دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می شود- شرکت کرده و علاوه بر عرضه آثار پژوهشی قبلی، سه دستاوردهای پژوهشی جدید خود را نیز به نمایش گذاشته است. این آثار عبارتند از:

1. درآمدی بر سبک بخشندگی؛ اصول و قواعد انفاق در نظام اخلاقی اسلام؛ تالیف حجت‌الاسلام کاظم دلیری.
  2. جرم ترک انفاق؛ نگاهی انتقادی به سیاست های تقنینی  و قضایی؛ تالیف دکتر اسماعیل آقابابایی بنی.
  3. نظریات کلاسیک شناختی تحولی در رشد اخلاقی؛ تالیف دکتر حسین دیبا، دکتر حسن بوسلیکی و دکتر حسین مرادی.

گفتنی است که این پژوهشکده تعداد نُه عنوان اثر آماده نشر نیز دارد که تعدادی از آنها تا پایان سال و برخی هم اوایل سال آینده چاپ می شوند.

پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری به مناسبت گرامی‌داشت هفته پژوهش، از 23 تا 28 آذرماه در مرکز همایش های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم واقع در خیابان معلم دایر است و علاقه مندان می توانند همه روزه صبح ها از ساعت 8 تا 14 از این نمایشگاه بازدید کنند.

عكس هاي مرتبط :

تاریخ خبر: 1398/9/23 شنبه