پژوهشکده اخلاق و معنویت سمینار علمی برگزار می کند:

کثرت گرایی سلوکی در قرآن

پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی (ایسکا): پژوهشکدۀ اخلاق و معنویت، سمینار علمی با موضوع کثرت گرایی سلوکی در قرآن را در روز پنج شنبه 17 بهمن برگزار می کند.

به گزارش خبرنگار ایسکا: پژوهشکدۀ اخلاق و معنویت با همکاری مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللِ پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، سمینار علمی «کثرت گرایی سلوکی در قرآن» را در روز پنج شنبه 17 بهمن 98، با ارائه حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدجواد رودگر برگزار خواهد کرد.

این سمینار علمی که به همت گروه اسلام و مطالعات معنویتِ پژوهشکدۀ اخلاق و معنویت برگزار می شود، ذیل پروژه «مدل های زیست معنوی بر اساس قرآن و روایات» است و دکتر محمدجواد رودگر، مجری و دکتر محمد فنایی اشکوری ناظر پروژه هستند.

سمینار یادشده از ساعت 9:30 الی 11 در تالار شیخ انصاری واقع در طبقه سوم پژوهشکده علوم و فرهنگ اسلامی واقع برگزار می‌گردد و دکتر احمد شاکرنژاد، مدیر گروه اسلام و مطالعات معنویتِ پژوهشکده اخلاق و معنویت، دبیر علمی این جلسه خواهد بود.

تاریخ خبر: 1398/11/15 سه‌شنبه