از سلسله نشست های تخصصی مجازی دانشگاه شاهد؛

آسیب شناسی مشاوره در ایران

پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی (ایسکا): دانشگاه شاهد با همکاری پژوهشکده مطالعات اسلامی آسیب های اجتماعی، روز سه شنبه 6 آبان، نشست تخصصی و مجازی با موضوع «آسیب شناسی مشاوره در ایران» برگزار می کند.

به گزارش خبرنگار ایسکا: پژوهشکده مطالعات اسلامی آسیب های اجتماعی با همکاری دانشگاه شاهد، در ادامه سلسله نشست های تخصصی خود، در روز سه شنبه 6 آبان، نشستی با موضوع آسیب شناسی مشاوره در ایران برگزار می کند. محورهای این نشست تخصصی که به صورت مجازی برگزار خواهد شد، عبارتند از:

• نقش و جایگاه مشاوره در ایران؛
  • سهم مشاوره در پاسخگویی به نیازهای کشور در عرصه آسیب های اجتماعی؛
  • استانداردهای مشاوره در ایران؛
  • نقاط ضعف و قوت مراکز مشاوره؛
  • راهکارهای تقویت مشاوره در ایران.

در این نشست، آقایان: حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حمید رفیعی‌هنر، روان‌شناس و مشاور و عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و از اعضای گروه علمی تربیت پژوهشکده اخلاق و معنویت؛ دکتر محمدعلی اسلامی، دبیر شبکه ملی اشراق و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی؛ دکتر ابراهیم نعیمی، عضو هیئت علمی گروه مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی و دکتر حامد مصلحی، استاد روان‌شناسی دانشگاه تهران به بحث و تبادل نظر درباره محورهای یادشده خواهند پرداخت.

نشست مزبور در ساعت 15:30 روز سه شنبه 6 آبان 99 و صرفاً به شکل مجازی برگزار می شود و علاقه مندان می توانند از طریق لینک https://join.skype.com/fpfLbH8e7Axc به این شبکه مجازی پیوسته و از مباحث آن بهره‌مند گردند.

تاریخ خبر: 1399/8/7 چهارشنبه