وبینار نشست علمی پژوهشکده اخلاق و معنویت ؛

سایبری شدن آموزش دانش آموزان و آسیب های جنسی

پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی (ایسکا): گروه تربیت پژوهشکده اخلاق و معنویت، پنج شنبه 15 آبان وبینار تخصصی با موضوع «سایبری شدن آموزش دانش آموزان و آسیب های جنسی» برگزار می کند.

به گزارش خبرنگار ایسکا: کارگروه عفاف دفتر تبلیغات اسلامی با همکاری گروه تربیت پژوهشکده اخلاق و معنویت، روز پنج شنبه 15 آبان، وبینار تخصصی با موضوع «سایبری شدن آموزش دانش آموزان و آسیب های جنسی» برگزار می کند.

در این نشست علمی که به صورت وبینار برگزار خواهد شد، اساتید از طریق مجازی حول محور سایبری شدن آموزش دانش آموزان و آسیب های جنسی مترتب بر این موضوع، به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.

اساتید شرکت کننده در این نشست علمی عبارتند از:

• دکتر علی اصغر احمدی؛ روانشناس.
  • محمد جرجندی؛ کارشناس جرائم سایبری.
  • دکتر سجاد مهدی زاده؛ عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع).
  • دکتر محمدحسین سیاح طاهری؛ جامعه شناس و کارشناس فضای مجازی.

علاقه مندان می توانند با استفاده از لینک http://dte.bz/ethicsconf در این وبینار علمی که از ساعت 10 برگزار می شود، شرکت کرده و از مباحث آن بهره مند گردند. دکتر محسن داوودآبادی نیز دبیری این نشست علمی را بر عهده خواهد داشت.

كلمات كليدي : پژوهشکده اخلاق و معنویت , سایبری شدن دانش آموزان , وبینار

تاریخ خبر: 1399/8/12 دوشنبه